Dela ditt Malmö

Fler besökare än någonsin kommer idag till Malmö. De vill se och uppleva det du som Malmöbo älskar med din stad.

Det är du som känner staden bäst. Bara du vet vilka restauranger och caféer som har godast mat och skönast häng just nu, vilka klubbar det snackas mest om, var man skejtar eller vilka gallerier som har de hetaste utställningarna. Eller något helt annat som gör Malmö till just din stad.

Vi är stolta över Malmö, och vi vet att du också är det. Vi hoppas att du vill låta fler besökare få med sig den där speciella upplevelsen hem, det där reseminnet som man bara kan få om man träffar någon som bor här. Vare sig du organiserar båtturer, håller streetart-vandringar eller bjuder på hemlagad mat så finns det alltid någon som är intresserad av att dela din upplevelsen med dig.

 

Locka besökare

För att fler besökare ska få de där verkligt unika reseminnena av Malmö måste de kunna hitta dig och dina tips. Därför behöver vi vara fler som visar upp staden där besökarna planerar sin resa. För att underlätta har vi gjort denna guide, som ger en överblick över de vanligaste bokningswebbsidorna.

 

Olika webbsidor

Vissa webbsidor passar dig som arbetar professionellt inom besöksnäringen och vill locka fler kunder. Andra webbsidor passar bäst för dig som är privatperson och som vill erbjuda personliga upplevelser. Vissa är mer informella, på andra är upplevelserna mer strukturerade och webbsidan i sig garanterar kvalitet och säkerhet för besökaren.

 

Ladda ned guiden