Urban Beach

Tid: 16/6-5/8 kl. 11-20, varje dag

Plats: Ribersborg, vid T-bryggan

Strandens mest självklara häng! Vid T-bryggan bygger vi sommarens bästa plats.
Det befintliga trädäcket fylls med DJ`S, gratis wifi, quiz, solstolar, poetryslam, parasoll, palmer, vass och en flamingo.

Här låter vi massage, VR och Konsthallen samsas med hennamålning, smoothies och smyckestillverkning.

Om du inte är den stillasittande typen så kan du på beachsportplanerna testa afrobeat, handboll, beachvolley, strandtennis, yoga, crossfit, skimboard, SUP, aquazumba, salsa och mycket mer.
Dessutom har vi en container fylld med grejor du kan låna – bollar, rack, styltor, spel, böcker, boule, kubb, crocket, jongleringsbollar, handskar mm.

BonnierHoops och Malbas är på plats med en mix av basket och böcker. Efter tre år i Kista, Stockholm kommer eventet nu till Ribban och Urban Beach. En streetbasketplan för ungdomar kommer att fungera som mötesplats för basket och kultur. Genom en sport som är tillgänglig för alla kan ungdomar mötas på sin egen planhalva och inspireras till läsning och det skrivna ordet.

Årets allra största nyhet. Vattenhinderbanan Wibit – 38×16 m uppblåsbar lycka längst ut vid T-bryggans slut. För den som kan simma och som har på sig en av våra flytvästar.

För den som inte är riktigt klar med simskolan eller tycker att vattentemperaturen är för låg så har vi varje vecka premiär på en upplevelse utöver det vanlig. En jättezorb, en 13 hög 35 m lång waterslide, en trampolinpark ett mini-toughest och för att matcha succén i vattnet en uppblåsbar hinderbana på land.

Allt händer inte samtidigt och hela tiden men mycket händer ofta och länge.

Här är en del av dom du kan hänga med på Urban Beach:
Hela Malmö, Konsthallen, Malmö Dansakademi, Bonnier Hoops, RoofTop sessions DJ Cleva, Quality Runnerz, IUG, BMK Slottstaden, RGRA, DJ Hussni, Malmö Padel & Tennissällskap Revolutionary fitness, Summerlock, HUR, Yoga Kendra, Arena 305, Summerlock, Vai, Hipphoppcentralen, Kämpinge hopprep, Geek mini, Black Opal, Aktiv Ungdom, Elevsalongen Malmö, Heleneholms IF, DJ DAM1, Quiz m Sanaa, Tjejer i förening, Malmö Beachvolleyboll club, Aktiv ungdom, Cubasalsa och många fler.

 

Kolla facebook så ser du vem som är på plats och vad som händer varje dag

STRAND-KLIMATSMARTA TIPS

  • Håll havet rent
  • Ta hänsyn till allt som lever och växer på stranden
  • Minska ditt användande av plast
  • Drick kranvatten
  • Slösa inte med vatten – duscha inte längre än vad du behöver
  • Ta med ditt skräp hem eller sortera ditt avfall på plats
  • Välj ett vegetariskt alternativ
  • Välj ekologiska, Fairtrade- och KRAV-märkta produkter
  • Köp bara det du behöver
  • Gå, cykla eller åk kollektivt