SVT Sommarlov

Tid: 12/6-18/8 kl. 9.00
Plats: Scaniabadet

SVT:s klassiska ”Sommarlov” är här igen! 

Vi ska alla bli planetskötare i Sommarlov!
Snart kommer varmare tider och med det även Sommarlov i Barnkanalen. I år hyllas jordklotet lite extra, när programledarna Alex Hermansson och Angelika Prick blir planetskötare tillsammans med alla sommarlovslediga barn. De bjuder som vanligt också på lek, bus och tv-serier, direkt från sommarlovsbussen i Malmö. Men allt är inte så fridfullt som det först verkar. Sommarlovsskuggan är nämligen tillbaka!

Alex och Angelika ser fram emot att lära sig mer om vad vi alla kan göra för att bli bättre på att ta hand om vår jord. Programledarna kommer träffa barn och vuxna som kan ge oss tips och ser fram emot att alla tittare ska engagera sig för att dra sitt strå till stacken som planetskötare under sommaren.

I sommar dyker också en välbekant figur upp från förra årets Sommarlov. Någon har nämligen stulit Sommarskuggsdräkten och frågan är vem som gömmer sig i den denna gång?

Direktsändningarna äger liksom tidigare år rum inför publik vid Scaniabadet i Malmö och i programmet visas även en rad nya tv-serier. Som vanligt gästas Sommarlov av sommaraktuella gäster och varje fredag dyker välkända artister upp för att bjuda på livemusik. Man kan besöka sommarlovseventet måndagar-fredagar.

Sommarlov sänds varje dag i Barnkanalen kl 9.00 och 18.30 från måndag 12 juni till fredag 18 augusti. Avsnitten går även att se i Barnplay – på barnkanalen.se och i Barnkanalens app.

SVT Sommarlov

 

Foto Andreas Larsson

Foto Andreas Larsson