Malmö Yogafestival : Medverkande

Stadens egna yogastudios och ett antal fristående yogalärare presenterar tillsammans med Malmö stad en Yogafestival för alla.

YOGASTUDIOS

DESTINO ENERGY

Coachning, massage, healing, homeopati och barnyoga.  Även individuella yogapass till familjer och barn som vill ta extra nytta av att bara vara en stund i en yoga sagovärld. Kombination av olika övningar i par men alla klasser individanpassas för bästa avslappning.

 

 

 

FRISKVÅRDSKLUBBEN MALMÖ

Friskvårdsklubben har fysiska aktiviteter för vuxna med psykisk ohälsa.

 

HEJHEJ MATS

The young start-up hejhej-mats has developed a sustainable and recycled yoga mat. This mat is made out of recycled materials and again recyclable at the end of its lifespan. hejhej-mats wants to promote a more sustainable and mindful way of consumption. Will give a sustainability and yoga lecture (in English)

HOT YOGA CAROLI

Hot Yoga Malmö är en studio fylld av värme, yogaintresse och glädje! Våra lärare är kunniga, lyhörda och engagerade. Vi tycker det är viktigt att du som yogaelev känner dig ”tryggt utmanad” i utvecklingen av din inneboende potential. Utöver värmeyoga erbjuder vi rawfood, ekologiska, naturliga samt miljövänliga produkter med hälsa i fokus.

HOT YOGA HOUSE TRIANGELN

Yogastudion som riktar sig till precis alla. Vi följer starkt slogan ‘Hot Yoga for everyBODY’ och menar med det att du kan komma till oss precis som du är. Man behöver inte vara, äta, se ut på ett visst sätt för att komma hit, kan du andas kan du göra yoga och vi börjar där du är precis idag.  Vi har många års erfarenhet av att undervisa yoga och att arbeta med människor och deras olika behov.

INFINITE YOGA MALMÖ

Yogastudion för dig som söker helheten i yoga, att växa som människa och vara den du är fullt ut. Vi erbjuder yogaklasser och kurser med verktyg för känslohantering, samt olika former av terapi, genom samtal, kroppsbehandlingar, massage, zonterapi och naturmedicinska och ayurvediska konslutationer.

LINA LINDAHL YOGA

Lina erbjuder klasser, workshops, retreats och teachers training. Hon är känd för sina lekfulla och utmanande sekvenser inom Vinyasa Flow med sitt unika sätt att alltid se till sina studenters behov. Lina har blivit utsedd till årets yoga instruktör och är ett välkänt namn i branschen.
** notera att Lina’s deltagare från hennes YTT kommer hålla två klasser på festivalen

 

LITEN OCH SUND

Här erbjuds olika kurser och träffar för föräldrar och barn. En verksamhet där människor växer och mår bra. Att kunna ha en betydelsefull fritid med välmående och bra hälsa är viktigt för alla. Vi träffas i små grupper för personlighet, proffsighet och gemenskap.

MANFRINATO HÄLSOCENTER

Ett svenskitalienskt familjeföretag med inriktning på yoga & gruppträning, friskvård och aktiva resor till Italien och Bali. På våra två hälsocentra i centrala Malmö finns ett nätverk av erfarna och duktiga terapeuter och instruktörer. Välkommen!

NELLIE / MOANA (SUP YOGA)

Nellie samarbetar med Moana Malmö som erbjuder SUP-yoga utöver andra SUP-aktiviteter som nybörjarkurs, skymningstur och uthyrning (Sibbarp). Nellie har varit yogalärare i 10 år och leder även klasser i flödande yoga och yinyoga i Dalby/Sandby. Hennes stil är tydlig, lättsam och kraftfull och du kan räkna med både svett och skratt på hennes pass.

 

MY YOGA ROOM

Limhamns egna yoga studio – en liten studio med ett stort hjärta. De anser att yoga är för alla oavsett bakgrund. Utmaningar och kreativitet varvas med stillhet och eftertanke på våra olika yogaklasser.

NATHA YOGA CENTER

En förening som har mer än 22 års erfarenhet av undervisning i Yoga och Tantra i Malmö och Skandinavien. Oavbruten personlig och andlig utveckling präglar vår yogaskola och dess aktiviteter vilket speglas i det breda utbudet av kurser, helgkurser, föreläsningar och läger.

STUDIO FRID

En av de yogastudios i Malmö som har funnits med längst.  Här är alla välkomna; de som aldrig har provat yoga och de som har övat i många år; seniorer, gravida, unga, familjer, hängivna, nyfikna, de som behöver rehabilitering, utbrända, vältränade, motionärer – Alla kan yoga om man vill.

YOGA KENDRA

En genuin yogastudio mitt i hjärtat av malmö på trevliga Friisgatan. En studion för ALLA då vi har ett stort utbud av klasser, lärare, stilar och tider. En plats för expansion, inspiration och glädje samtidigt som vi bjuder in till ro, stillhet och möjligheten att bara vara, meditera mm.

YOGAGAMES

Internationella och lokala lärare i ett brett utbud av yoga under ett och samma event. I flera år har Yoga Games arrangerats i Stockholm och Göteborg och november 2018 är det premiär i Malmö. Varmt välkommen till MalmöMässan 2-4 november.

 

YOGAGÅRDEN

En lugn och skön atmosfär med en grönskande innergård mitt i centrala Malmö. Här kan du lätt koppla av, tanka kraft och harmoni och bara vara den du är. Här hittar du olika inspirerande yogalärare,meditation,massage, coaching. Du är välkommen hit var du än befinner dig i livet.

 

YOGA ROOTS

Yoga, Pilates & Aerial Yoga classes offered in Sorgenfri, Malmö. We are one of the few places in Sweden to offer Aerial Yoga classes, and are so excited to share our different concepts with you – all in one location in Malmö. Our hope is to provide a full body & mind health experience – where you can sweat one day, and then relax and rejuvenate your mind and body on another. All classes in English.

YOMI

YOMI utvecklades av leg. psykologerna Frida Hylander och Maria Johansson genom att systematiskt knyta samman psykologisk kunskap med yoga- och mindfulnesspraktik för att skapa en metod som skulle vara hjälpsam för människor att kunna hantera svårigheter såsom stress och oro i sin vardag. YOMI har testats i flera forskningsprojekt med goda resultat.

YOGALÄRARE

AMELIA KLOW ROSENLUND ACROYOGA

Acroyoga är en rolig och spännande träningsform som sammankopplar yoga, akrobatik och thaimassage. Denna träningsform passar alla, oavsett ålder. Amelia är utbildad och diplomerad Acroyogalärare som brinner för träning och välmående i många olika former. Hon brinner för att lära ut och se till att du når ditt fulla potential, och har roligt under tiden.

MORRIS GOKU (ORINOCO)

He has taught yoga in Europe, and will give a yoga/dance/mobility inspired movement session.

”I focus on giving everyone an opportunity to find the best posture/variation/speed that they need, I design my classes so that everyone can explore their uniqueness, this is probably because I am also a Capoeira Professor with 18 years experience,  some of that art comes through into my Yoga teaching in the form of encouragement and having music in the sessions” Morris teaches at Hot Yoga Malmö. 

 

YogaSati by EatMoveLive (Stina Dahan)

Yogasati – Stina har undervisat olika träningsformer i 25 år och sedan 9 år tillbaka yoga. Det som inspirerar är hur yogans bjuder in livskunskap som förmedlas genom rörelsen.

EatMoveLive – tjänster till företag inom Hållbart arbetsliv fysiskt & mentalt, hälsofrämjande ledarskap och mänsklig tillväxt.

Ulrika Hvistendal (Goddess Yoga)

Ulrika har levt med yoga under mer än 15 år och är mycket influerad av tantriska non-dual traditionen med Hatha yoga som grund.  Hon är certifierad yogalärare och undervisar på Yoga Kendra bl.a. och håller workshops i Goddess yoga och klasser i Hatha, restorative och yin.

Petr Chadraba

Certifierad mindfulness instruktör och yogalärare med inriktning Embodied Flow. Han har studerat psykologi och pedagogik. Fokuset i Petrs praktik ligger på upplevelse av nuet i kroppen och flowet, acceptans samt medkänsla och självmedkänsla.

Hemsida

YOGA FLOW ROLFSDOTTER

Catarina Rolfsdotter-Jansson har undervisat i yoga i 15 år i Limhamn. I augusti byter hon lokal och hyr in sig på Manfrinato Hälsocenter. Catarina undervisar i dynamisk yoga som är utformad så att du kan delta även om du har ryggproblem eller andra skador. Catarinas yoga har fokus på ökad självmedkänsla.

ÖVRIGA

VAI! DANCE AND ART

Håller i ”after yoga” på lördag kväll kl 19-21 – Vi provar på olika brasilianska dansstilar och låter lusten att röra kroppen till musik styra oss.

Vai!, som betyder Go! på portugisiska har funnits sedan 2011 och erbjuder kurser, uppträdanden och workshops i brasilianska danser. Vår målgrupp är såväl erfarna dansare, som människor som alltid drömt om att dansa men aldrig kommit till skott. Med över 70 dansare deltar vi varje år i Köpenhamnskarnevalen med samba, brasiliansk funk och afro-brasilianska danser.

NATURSKYDDSFÖRENINGEN

  • Workshop – gör dina egen skönhetsprodukter! Fredag kl 13-18, lördag kl 12-18.
  • Workshop – Barnaktiviteter Fredag 13-18.
  • Hemsida