Information till försäljare

Trädgårdsmarknaden är en uppskattad del av Malmö Garden Show. Styrkan sitter i det varierade utbudet och samarbetet med kvalitativa företag och föreningar inom trädgårdsområdet.

Intresseanmälan inför Malmö Garden Show 2018 är nu stängd, men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med er som har nya, spännande koncept. Har du något du skulle vilja medverka med, får du gärna maila oss, så kontaktar vi dig under hösten 2018. Maila på: malmogardenshow@malmo.se

 

Gestaltning

Ni som medverkar på trädgårdsmarknaden är del av gestaltningen och genom er kreativitet skapas inspirationsfyllda rum för våra besökare. Av denna anledning vill vi att ni använder cc-vagnar mycket sparsamt.

Trädgårdsföreningar

Föreningarnas medverkan är en viktig del av Malmö Garden Show. Föreningarna informerar om sin verksamhet, värvar nya medlemmar och ger råd till besökare. Aktiviteter, lotterier och mindre försäljning av tex. sticklingar förekommer. Föreningar använder samma formulär som företag för att göra sin intresseanmälan.

Om Malmö Garden show

Malmö Garden Show arrangeras av Malmö stad och erbjuder besökarna inspiration till eget odlande med utställningsträdgårdar, trädgårdsmarknad, balkongutställning, lokalproducerad mat, odlingsaktiviteter och annat kul för barn och familj. 2017 hade arrangemanget upp mot 50 000 besökare. Alltid fri entré!

Arrangemangets öppettider 2018

Fredag         1 juni          10.00 – 18.00

Lördag         2 juni          10.00 – 18.00

Söndag        3 juni          10.00 – 16.00