Att tänka på inför ditt besök

Nu är det äntligen dags för årets Malmö Garden Show! För att få bästa möjliga upplevelse vill vi tipsa om några saker som är bra att tänka på inför ditt besök.

Ladda ner årets programfolder

Vattenflaska är bra att ha med sig!
Tänk på att dricka mycket vatten under ditt besök. Det finns två vattenkranar på plats och vårt tips är att ta med en vattenflaska som du själv kan fylla på vid behov.

Toaletter
Det finns flera toaletter på plats. Även handikapptoaletter.

Infotältet
I infotältet på Mölleplatsen finns personal på plats som kan svara och hjälpa till med det mesta.

Trädgårdsmarknad och Food Court
Det är inte alla försäljare som tar kort eller swish, ta därför med lite kontanter för att vara på den säkra sidan om du vill handla från trädgårdsmarknaden. Det finns ingen bankomat i direkt närhet av området.

Är hundar välkomna?
Ja de är välkomna i koppel, men tänk på att det är mycket folk i rörelse. Vi befinner oss i en park och samma regler gäller som vanligt. Men håll gärna hundarna undan rabatter och utställningsträdgårdar på utställningsområdet.

Tips på hur du tar dig till Malmö Garden Show på bästa sätt:

Cykla
Vi vill att så många som möjligt ska cykla, ta därför gärna cykeln till Slottsträdgården. Parkera din cykel i anvisade cykelparkeringingar utanför området vid entréerna till Slottsträdgården och Mölleplatsen.

Cyklar som inte parkeras på anvisad plats och blockerar utrymningsvägar kan komma att bli bortforslade.

Har ni ingen cykel rekommenderar vi er att testa Malmö stads hyrcykelsystem Malmö By Bike. Närmsta cykelställ är vid kommendanthuset.

Åka kollektivtrafik
Det är enkelt att ta sig till Malmö Garden Show med buss eller tåg.
Kommer ni med tåg till centralen är närmsta utgång Anna Lindhs plats. Därifrån är det en kort promenad till Slottsträdgården.
Närmsta busshållplats är ”Malmö Tekniska Museet”. Där stannar bussarna 3, 7 och 8.

Köra bil
Kommer ni med bil är närmste parkering vid Malmöhus slott. Det finns ingen extra parkering avsedd för besökare till Malmö Garden Show utan det är ordinarie parkering i närområdet vi hänvisar till. Närmsta parkeringsgarage ligger nära Malmö Live, bredvid Hovrätten. Därifrån är det en kort promenad till Slottsträdgården.