Restauranger för grupper

Letar du efter en restaurang för att ge dina gruppresenärer en fantastisk upplevelse? I Malmö finns det ett flertal restauranger i alla prisklasser med mat från världens alla hörn.

Besök Malmö och ta med dina resenärer på en gastronomisk upptäcktsfärd – här finns mer än 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan. Smaker från hela världen trängs i ett kulinariskt landskap som erbjuder allt från falafel och takeaway-thai till gourmetrestauranger och ekologiska bufféer. Vi har valt ut ett par restauranger som klarar en kapacitet av minst 50 personer åt gången och lämpar sig perfekt för bussgrupper. Flera av restaurangerna jobbar med närodlat och ekologiskt!

 

För skolklasser med snävare budget kommer här ett axplock på tips:

  • Krua Thai Express – thailändskt, rejäla portioner, prisvärt. Ligger på Södra Förstadsgatan 22.
  •  Restaurang Kina –stor kinesisk lunchbuffet med soppa och varmrätter. Ligger på Drottninggatan 4.
  • Mix Restaurang Falafel med tillbehör på det där speciella viset bara Malmö kan erbjuda. Billigt och nyttigt och gott. Ligger på Bergsgatan 16 vägg i vägg med klassikern Jallajalla, Timbuktus favoritfalafelställe.
  • Tusen & 2 Fler varianter på hamburgare än så här går det inte att hitta på. Ligger på Landbygatan 4 vid Lilla Torg.
  • T.G.I Tack gode gud det är fredag och vad smakar då bättre än en stor portion amerikansk mat och en läsk. Ligger på Lilla Torg.
  • Laziza A Taste Of Lebanon Libanesisk stor lunchbuffet med sallad och 8 varmrätter varav hälften vegetariska. Ligger på Baltzarsgatan 21.
Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.