Malmö Live

Malmö Live är ett hus med många möjligheter. Det är en fantastiskt fin kongressanläggning med möjlighet att ta upp till 3 500 personer. Mitt i anläggningen, med ingång både från andra och tredje våningen finns en stor kongresshall som tar ca 1500 personer. På alla fyra plan finns många flexibla mötesrum som går att bygga samman samt stora ytor som ger bra möjligheter för utställningar.

I anläggningen ryms också två nya moderna konserthallar med ca 1700 och 300 sittplatser som kan skryta med en akustik i världsklass. Här kommer Malmö SymfoniOrkester ha sin hemmascen, men ambitionen är även att fylla huset med musik och kultur från övriga Malmö och resten av världen i en skön mix.

Clarion, dotterbolag till Choice hotels kommer att driva kongressanläggningen och det 85 meter höga hotellet som ligger i samma byggnad. Det är ett hotell med 445 rum, skybar på översta våningen och en stor restaurang i två plan precis intill kongressalen.

Det unika med Malmö Live är att det är ett levande hus, det är så mycket mer än bara en vanlig kongress och konsertanläggning. Här kommer det vara lätt att blanda Malmöborna med kongress och konsertbesökare. Vi kommer att erbjuda författaraftnar, intressanta samtal och en kongresservice i världsklass.

Vill du veta mer? Kontakta oss på Malmö Convention Bureau

Länkar:

Malmö Live

Skanska

Malmö SymfoniOrkester

Malmo.se

 

 

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.